Yhteystiedot

Työntekijämme

  Lotta Ypyä

  Toimin Tyypitkaksi -hankkeessa hankesuunnittelijana. Käytännössä se tarkoittaa, että vastuullani on organisointiin, kehittämiseen ja ryhmäprosessin suunnitteluun liittyviä tehtäviä. Olen hankkeen yleistyyppi, jolla on hallussa kokonaiskuva. Koulutukseltani olen yhteisöpedagogi (YAMK). Pidän uuden luomisesta ja ihmisten parissa työskentelystä. Minulla on vahva vietti auttaa ja parantaa ihmisten hyvinvointia.

  Vapaa-ajalla aikaani vietän mieluiten mökillä pihahommissa, remontoiden tai kirpputoreilla kierrellen.

  Hankesuunnittelija
  Puhelin: 0503225558

  Maarit Heinimäki

  Olen osa-aikainen hankesuunnittelija Tyypitkaksi -hankkeessa ja tulen munuais- ja maksaliitosta. Koulutukseltani olen munuaissairaanhoitaja ja hankkeeseen tuon diabeettisen munuaistaudin hoitoon liittyvää asiantuntemusta.

  Rakastan luonnossa liikkumista ja uimista. Molempia harrastan ahkerasti.

  Munuaisasiantuntija
  Puhelin: 0503626470

  Kati Hannukainen

  Toimin diabeteshoitajana Diabetesliitossa ja olen tehnyt lähes koko työurani ajan työtä diabeteksen parissa. Työskentelen diabetesta sairastavien kursseilla sekä koulutan terveydenhuollon ammattilaisia. Työ on vaihtelevaa, mielenkiintoista ja haastavaa diabeteksen yksilöllisen luonteen takia.


  Nyt sain tilaisuuden lähteä 60% työpanoksella mukaan tähän hankkeeseen, jonka aihealue on ollut sydäntäni lähellä jo vuosikausia. Olen iloinen voidessani kannustaa ihmisiä toimimaan aktiivisesti oman hyvinvointinsa eteen.


  Vapaa-ajallani tykkään liikkua luonnossa, patikoida ja retkeillä sekä harrastaa mummuhommia kahden lapsenlapsen kanssa.

  Diabeteshoitaja
  Puhelin: 0503106609

  Timo Rautiainen

  Hei kaikille. Minä olen Timo ja toimin Munuais- ja maksaliitossa palvelupäällikkönä sekä tässä Tyypitkaksi -hankkeessa hankepäällikkönä. Minulla on ilo olla osa tätä huipputiimiä, jossa on monenlaista osaamista ja voimme näin hyvin täydentää ja tukea toisiamme.

  Oma osaamiseni ei ole niinkään kohderyhmän asioissa vaan tulee hankemaailmasta. Vuosien saatossa olen työskennellyt monissa STEA-rahoitteisissa hankkeissa ja minusta on mahtavaa, että tällaiseen kehittämistoimintaan on mahdollisuus saada yhteiskunnan avustusta. Tyypitkaksi -hankkeessa ollaan tärkeän ja meitä monia koskettavan asian äärellä, joten toivon että tämän kolmen vuoden aikana pystymme yhdessä luomaan toimintamallin, jota esimerkiksi paikallisyhdistykset pystyvät hyödyntämään omissa toiminnoissaan.

  Hanketiimin lisäksi meillä on osaava ja innostunut ohjausryhmä sekä kolmella alueella toimivat projektiryhmät.

  Hankepäällikkö
  Puhelin: 0503427140

Sosiaalinen media

Tyypitkaksi -hankkeen arkea ja kuulumisia voi seurata sosiaalisen median kanavissamme. Jaamme siellä myös ajankohtaisia tietoiskuja, linkkejä ja vinkkejä tyypin kaksi diabetesta sairastaville.

Instagramissa löydät meidät nimellä Tyypitkaksi.

Facebookissa löydät meidät nimellä Tyypitkaksi.

Käynti- ja postitusosoite

Munuais- ja maksaliitto / Tyypitkaksi

Ratamestarinkatu 7 A, 7. krs., 00520 Helsinki

To top