Ryhmät käynnistyvät!

Kiitos kaikille Tyypitkaksi -ryhmistä kiinnostuneille. Saimme kaikkiaan 55 hakemusta ryhmiin. Ryhmäläiset on nyt kontaktoitu ja ensimmäinen ryhmä Seinäjoella on käynnistynyt. Ryhmäläisiä aloitti kaiken kaikkiaan 15. Kuopion ja Kouvolan ryhmät käynnistyvät Helmikuun aikana. Yleisiä tunnelmia ryhmien kulusta ja mallin syntymisestä voit seurata verkkosivujen tai sosiaalisen median kanaviemme kautta.

Ryhmien kanssa käynnistyy nyt kahdeksan kuukautta kestävä ryhmäprosessi, jonka aikana luodaan mallia vertaisryhmätoiminnan järjestämisen tueksi. Mallia testataan halukkaiden kumppaneiden kanssa vuonna 2024 ja hiotaan se parhaimpaan mahdolliseen muotoon. Kumppaneiden etsintä on käynnissä. Voit olla meihin yhteydessä, jos juuri sinun organisaatiosi tai yhdistyksesi haluaisi lähteä testaamaan tyypin kaksi diabetesta sairastaville tarkoitettua ryhmään, jossa vertaistuen ja tiedon lisääntymisen avulla hidastetaan munuaisvaurioiden etenemistä.

To top