Haku vertaisryhmiin on nyt auki!

Tyypitkaksi -hankkeessa kehitämme vertaistukimallia tyypin kaksi diabetesta sairastaville. Olet etsimämme henkilö, jos sairastat tyypin kaksi diabetesta, haluat hidastaa sen aiheuttamien munuaismuutosten etenemistä sekä haluat päästä tapaamaan toisia saman sairauden kanssa eläviä. Hae mukaan nyt!

Mistä ryhmässä on kyse?

Ryhmän tavoitteena on hidastaa munuaismuutosten etenemistä tarjoamalla vertaistukea, tietoa ja taitoja omahoidon tueksi sekä keinoja sairauden herättämien tunteiden käsittelyyn. Ryhmää ohjaavat ammattilainen ja vertaisohjaaja yhdessä. Vertaisryhmämallia kehitetään yhdessä teidän ryhmäläisten kanssa.

Etsimme nyt osallistujia kolmella paikkakunnalla (Kuopio, Kouvola, Seinäjoki) alkaviin vertaisryhmiin. Ryhmät käynnistyvät vuoden 2023 alussa ja mukaan mahtuu noin 10 osallistujaa per ryhmä. Tärkeintä on, että sinulla on mahdollisuus sitoutua n. 8 kuukauden ryhmäprosessiin, haluat edistää oman sairauden hoitoa sekä sinulla on intoa kehittää uutta. Ryhmä kokoontuu ryhmäläisten valitsemana ajankohtana.

Hae mukaan tästä linkistä!

Olemme yhteydessä kaikkiin hakeneisiin pikimmiten.

Lisätietoa ja vastauksia herääviin kysymyksiin saa hanketiimiltä.

To top