Olisitko sinä tulevaisuuden tyyppi?

Munuais- ja maksaliiton ja diabetesliiton yhteisessä Tyypitkaksi-hankkeessa on kehitetty vertaisryhmämalli tyypin 2 diabetesta sairastaville hyvinvoinnin edistämiseksi ja munuaisterveyden tukemiseksi. Ryhmän ohjaamiseen on kehitetty selkeä runko ja ryhmää on helppo lähteä tämän mallin mukaan ohjaamaan, vaikka ryhmän ohjaaminen ei olisi entuudestaan tuttua! Ryhmässä keskustellaan ja tehdään yhdessä asioita liikkumisen, ravitsemuksen, unen ja lepon, mielen hyvinvoinnin sekä omaseurannan ja munuaisterveyden tukemisen äärellä. Saat hyvin kiinni, mistä ryhmässä on kyse katsomalla tämän videon.

Haluamme hankkeen viimeisenä vuonna auttaa kiinnostuneita yhdistyksiä perustamaan omalle alueelleen toimivan, pidetyn ja helposti haltuun otettavan ryhmän tyypin 2 diabetesta sairastaville.  järjestämme starttitilaisuuden yhdistysten aktiiveille sekä muille ryhmän perustamisesta kiinnostuneille! Siellä pääset kuulemaan tarkemmin mitä ryhmän perustaminen ja pyörittäminen käytännössä tarkoittaisi ja voisiko jopa alueelta löytyä yhteistyökumppani? Ryhmien olisi määrä käynnistyä vuoden 2025 alussa.

Tähän tapaamiseen osallistuminen ei sido mihinkään, voit tulla kuulolle pohtimaan olisiko tämä hyvä lisä teidän yhdistyksen toimintavalikkoon. Ryhmälle ei tarvitse olla vetäjääkään vielä tiedossa, me voimme auttaa heidän löytämisessä!

Lisätietoa ryhmästä ja tyypitkaksi-hankkeesta saat osoitteesta tyypitkaksi.fi tai Lotta Ypyä 050 322 5558 tai lotta.ypya@muma.fi

Toivomme tapahtumaan ilmoittautumista tämän linkin kautta. Ilmoittautua voi tapahtuman alkuun asti.

To top