Haku vuoden 2024 ryhmiin on nyt auki!

Olisitko sinä halukas pysähtymään oman hyvinvointisi äärelle vertaisryhmässä? Tyypitkaksi-ryhmiä alkaa vuoden 2024 alussa nyt kuudella paikkakunnalla! Ryhmä on suunnattu tyypin 2 diabetesta sairastaville, jotka haluavat edistää omaa hyvinvointiaan ja munuaisterveyttään.

Ryhmä tapaa noin kerran kuussa 8 kuukauden ajan. Tapaamisissa käsitellään diabeteksen seurantaa ja lääkehoitoa, ravitsemusta, liikkumista, mielenhyvinvointia sekä unta ja lepoa osallistujien kokemusten ja tietoiskujen avulla.

Vertaisryhmä on lempeä tapa pysähtyä oman tilanteen äärelle. Ryhmässä pääsee säännöllisesti kuulemaan, keskustelemaan ja oppimaan turvallisessa ja tutussa porukassa!

Hae mukaan Poriin, Tampereelle, Turkuun, Lahteen, Lieksaan tai Vantaalle tästä linkistä.

Lisätietoa:

Hankesuunnittelija Lotta Ypyä

050 322 5558 tai lotta.ypya@muma.fi

To top